Wat zeggen onze klanten 

“Markado neemt ons veel denk,- zoek- en regelwerk uit handen”

Snel geregeld

Het is heel prettig samenwerken met Markado. Onze contactpersoon leeft zich goed in en weet daardoor precies wat we nodig hebben en wat onze klanten mooi vinden. De zaken worden ontzettend snel geregeld. Markado neemt ons veel denk-, zoek- en regelwerk uit handen!

Hello Fresh – Amsterdam

Zeer tevreden

Kernwoorden van Markado: Flexibel, betrouwbaar, efficiënt en enthousiast. Markado kent onze specifieke wensen en doelgroepen. Nefit/Bosch is zeer tevreden over de inmiddels jarenlange samenwerking!

Nefit – Deventer

Altijd verrassende ideeën

Wij werken al geruime tijd heel prettig samen met Markado. Het contact is persoonlijk en ze komen altijd snel met een goed en leuk voorstel. Er zijn altijd prima ideeën zodat we niet zelf op internet hoeven te zoeken naar de producten die bij ons passen. Markado weet ons steeds weer te verrassen met leuke artikelen tegen een scherpe prijs. Daarom is het voor ons de ideale relatie als het gaat om relatiegeschenken.

Biotronik Nederland BV – Nijmegen

De juiste kwaliteit tegen de juiste prijs

Ik werk al vele jaren samen met Markado. Bij mijn diverse werkgevers zoals Gazelle en Bosch heeft Markado de relatiegeschenken mogen leveren. Voor mij is Markado een fijne partner, die prima met je meedenkt en vooral niet uit standaard catalogi zaken aanbiedt. Markado kan heel goed de vertaalslag maken vanuit een merk of een relatie naar een passend relatiegeschenk dat bijdraagt aan de doelstellingen. En natuurlijk kan Markado ook prima de standaardartikelen leveren. Tot slot heeft Markado een goed oog voor de juiste kwaliteit tegen de juiste prijs.

Nijha BV – Lochem

Afspraak is afspraak

Ik ben erg tevreden over Markado. Het contact is heel prettig en het bedrijf houdt zich altijd aan de afspraak. Ze denken altijd mee en hanteren goede prijzen. Dat is voor ons als stichting die zich inzet voor het goede doel heel belangrijk. Het is erg fijn een vast contactpersoon te hebben die meedenkt en bij wie wij alles kunnen aanvragen. En dat doen wij al meer dan 15 jaar.

Hartstichting – Den Haag

Met passie en in het belang van de klant

Markado heeft erg leuke ideeën en staat garant voor kwaliteit. Ze weten waar ze het over hebben. Ik doe al heel lang zaken met het bedrijf en als er al een probleem is wordt het snel en goed opgelost. Je merkt dat ze met passie werken en in het belang van de klanten.

Goldwell – Amersfoort

Proactief en flexibel

Wij doen al heel lang zaken met Markado. Ze zijn snel, proactief, flexibel en proberen altijd een creatieve oplossing te vinden voor onze wensen. Verder zijn ze heel betrouwbaar qua levertijden en komen hun afspraken na. Kortom heel prettig om mee samen te werken!

Ziegler Nederland BV – Rotterdam

Eén vaste contactpersoon

Markado verrast, denkt mee en kan zelfs met zeer krappe deadlines toch iets passends leveren. Het snelle schakelen door één vaste contactpersoon is voor ons als bedrijf erg tijdbesparend. We weten dat elke order van het begin tot het einde persoonlijk en goed geregeld wordt.

Saint-Gobain Weber Beamix B.V. – Eindhoven

Laat ons weten wat u zoekt...

Wij vinden het voor u

Adres

Leeuwenbekstraat 8
3333 ET  Zwijndrecht
The Netherlands

Contact

T +31 (0) 78 681 45 47
M info@markado.nl

 
FacebookInstagram

WhatsApp WhatsApp ons!