Markado staat voor één vast aanspreekpunt 

Verrassend persoonlijk | Naast het leveren van relatiegeschenken, biedt Markado nog meer.
Zo onderscheiden wij ons door een persoonlijke aanpak, creativiteit en professionaliteit.

Z
Verrassend persoonlijk: in dit digitale tijdperk waarin steeds meer leveranciers onpersoonlijker worden onderscheiden wij ons. Eén vast aanspreekpunt die weet wie u bent, alles voor u regelt en naar u luistert.
Z
Luisteren en vragen stellen: U heeft meer aan één goede vraag dan aan tien productvoorstellen waar niet over is nagedacht.
Z
Creativiteit: uit zich in originele voorstellen die niet in elke webshop te vinden zijn. Weten wat de nieuwste trends zijn, maar ook de kunst verstaan standaardartikelen om te toveren tot iets verrassends.
Z

Professionaliteit: vakkundig en verantwoordelijk zijn. Onze (vak)kennis opgebouwd in meer dan 30 jaar gebruiken wij met slechts één doel: het bedenken en leveren van passende relatiegeschenken voor uw bedrijf!

Z
Eigen import: Wij denken bovendien niet alleen mee over een origineel cadeau, maar ook over de meest interessante aanbieding voor u. Zo importeren wij bijvoorbeeld zelf custom-made artikelen uit het Verre Oosten.
Z
Laagste prijs: door ons grote netwerk van fabrikanten zoeken wij voor u de meest interessante aanbieding. Daardoor betaalt u bij Markado nooit teveel en bent u verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Laat ons weten wat u zoekt...

Wij vinden het voor u

Adres

Leeuwenbekstraat 8
3333 ET  Zwijndrecht
The Netherlands

Contact

T +31 (0) 78 681 45 47
M info@markado.nl

 
FacebookInstagram

WhatsApp WhatsApp ons!